Beoordelingen van Tapasia Ede

Recente recensies

4.0
Elise
24 mei 2022

Loempia zat alleen maar vol taugé en stoofvlees was minimaal.

Jeanette
23 mei 2022

Het was weer heel goed!

Erik Jansen
23 mei 2022
Marianne
23 mei 2022

Heerlijke gerechten, voor een goede prijs. De Cha Siu en Babi Pangang gaan altijd snel op, maar ook de Kip met zwarte bonen is zeker aan te raden! Klein minpuntje: Bij bestelling om 17.00 uur was de keuze in bezorgmoment 'zo snel mogelijk', 18.00 uur, 18.15 uur etc. Vanwege dochter die de trein nog moest halen leek ons het beste om op tijd te eten, dus 18.00 uur gekozen. Helaas werd dat een half uur later.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
22 mei 2022

Eten is prima. Alleen de afhaaltijd was 17:50 en uiteindelijk werd het 18:15. Dat is vervelend en bijna altijd het geval.

Jeroen
22 mei 2022

Vega sushi is zeer goed verzorgd: ziet er mooi uit én smaakt heerlijk.

Elburg
18 mei 2022

Graag een reactie op mijn vraag in opmerkingen, niet ontvangen.Alles was prima in orde en heerlijk van smaak

Wesss
17 mei 2022

Altijd lekker en prima bezorging !

Natalja
14 mei 2022
Anoniem
14 mei 2022

Op zaterdag en super snel geleverd

Colinda
14 mei 2022
Pim
11 mei 2022
Mark
11 mei 2022

Heerlijk zoals altijd.. Ook de bezorging was top.

Chris van de peppel
11 mei 2022

kan niet beter het was heerlijk.

Van den Berg
10 mei 2022

Zeer content met TAPASIA!

Karin
9 mei 2022

Het was lekker, warm en snel bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cobie Van Duinkerken-Jansen
7 mei 2022
De Boorder
6 mei 2022

Was super lekker. De beste poke bowl van Ede!!

R Hattum
1 mei 2022
Mel
30 april 2022
Wessels
30 april 2022

Lekker niet moeilijk met aanpassingen in het menu en altijd snelle bezorging !

Joke
29 april 2022

Het was weer heerlijk allemaal. Alleen jammer dat je bij bezorging geen punten op je pasje krijgt .

Hendrix
28 april 2022

de foe jong hai leek niet op foe yong hai; was satesaus met groenten en champignons. zou roerei met rode saus moeten zijn

Henrik meelen
27 april 2022

Altijd heerlijk!

Heikens
27 april 2022

Keurig verzorgd! Heerlijke en goed warme loempia's en pisang goreng!

Veenendaal
26 april 2022

Helaas niet de bestelde kroepoek gekregen, verder zoals altijd prima en lekker gegeten en netjes op tijd bezorgd.

Van Ieperen
26 april 2022

We wilden graag snelle bezorging en dat was top! En heerlijk eten.

Angel
24 april 2022

Ik miste de kroepoek bij mijn bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Riet Dekker
24 april 2022

Prima eten en ruim voldoende

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R.c
24 april 2022

Was heerlijk alleen wederom niet erg warm. Ondanks de korte rit naar huis

Elburg
23 april 2022

Mooi op tijd en heerlijk

Berry.
19 april 2022

Smaakt goed. Vriendelijke bezorger.

Marijke
18 april 2022
Anneke
18 april 2022

Altijd lekker eten en mooi op tijd bezorgd!

Hannie de Jager
18 april 2022

De sushi bij Tapasia vind ik zo lekker! Nu afgehaald maar al heel vaak uit eten geweest. Ik kreeg zelfs wat extra, super leuk. Wat een beetje jammer was was dat de avocado niet rijp was. Maar nog nooit eerder meegemaakt bij Tapasia, kan een keer gebeuren.

Alexandra
17 april 2022

Bijzonder lekker eten, vers, mooi mager en heerlijk gekruid. Goed verzorgd, komt warm aan, goede porties. Al een aantal keer besteld en altijd erg tevreden.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Dick van Huis
17 april 2022

Prima eten, alleen een half uur later dan beloofd....

C Pegel
16 april 2022

Geen

Alfred
16 april 2022

20 min na gevraagde en bevestigde tijd. Jammer dat dit niet de eerste keer is. Eten is echt goed!

Clara
16 april 2022
Anne-Fleur Bor
16 april 2022

we waren iets laat omdat we onze hond nog aan het uitlaten kwamen maar we kwamen net thuis en de bezorger stond al voor de deur, hij was echt een schat en super lief! heerlijk gegeten. :)

Roy
16 april 2022

Altijd dikke 10.

Gb
15 april 2022

Top, lekker zoals altijd

M Waaijenberg
15 april 2022
Janneke
15 april 2022

Erg lekker en genoeg eten. Spekkoek is echt een feestje als toetje!

Renske
15 april 2022

Zoals altijd: snel bezorgd en de beste sushi uit Ede! We hebben ervan genoten.

Anne
12 april 2022
Klein Peter
12 april 2022

Ruime porties, heet geleverd, smaakvol.

A Sparnaay
10 april 2022
Eric
9 april 2022

Weer perfect zoals altijd snel klaar en goede kwaliteit

Diana
5 april 2022

Helaas was het eten koud.

C.G. Fisher
4 april 2022

Het menu was weer smakelijk, alleen was het eten niet warm maar lauw. We hebben het zelf moeten opwarmen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Rebekka van Dam
1 april 2022

Ik had een bestelling geplaatst voor 18:00 maar om 17:45 ging de deurbel al. Gelukkig was ik thuis. Maar dit was wel te vroeg. Verder hele vriendelijke bezorgen!

hanneke
29 maart 2022

We hebben heerlijk gegeten. Voor herhaling vatbaar!

Marianne
28 maart 2022
Alex
25 maart 2022

Topbedrijf

John van Schoonhoven
25 maart 2022

Alle gerechten zijn heerlijk alleen de wantansoep was in het verleden helderde en smaakvoller

Roy Bijsterveld
23 maart 2022

Helemaal goed, lekker eten, op tijd bezorgd

Henk de Bruijn
23 maart 2022
Holland
20 maart 2022

Eten smaakte prima alleen de verpakking was ronduit slecht. Leek wel of de bakjes gesmolten waren. Was dus best een rommeltje in de plastic tas.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Natasja
20 maart 2022

Alles was super lekker. Was echt heerlijk klaargemaakt. Mijn dochter miste alleen een bepaalde saus bij de gyosa.

Marco Bruin
20 maart 2022

zoals altijd lekker gegeten.

Ruben
17 maart 2022

Heerlijk eten, goede hoeveelheid en voor een zacht prijsje.

Zitwelsnor
17 maart 2022

Constante goede kwaliteit, en een snelle en correcte bezorging!!!

Antoinet
16 maart 2022

Eten was helaas niet echt warm meer.

Hooijer
16 maart 2022

Eten heerlijk! Bezorgtijd kan beter.

Glenn
14 maart 2022

Hoi Tapasia! Dank weer voor het lekkere menutje. We vonden de kip black-bean deze keer beetje flauw, maar de Cha Siu bevatten lekker veel saus! Helaas was onze bestelling niet zo warm als we van jullie gewend zijn bij levering, het was nog warm, maar neigde al beetje naar lauw. Gelukkig na even opwarmen heerlijk genoten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Van der Mast
13 maart 2022

Wat een aardige jongen die ons de bestelling kwam brengen. Meerdere bezorgers mogen hier een voorbeeld aan nemen. Netjes, beleefd en service gericht. Een aanwinst voor het bedrijf, onze complimenten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Karin
13 maart 2022

Heerlijk gegeten. En de kipsaté was heel erg mals.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

RvS
12 maart 2022

Eten was weer lekker. Mooi snel geleverd. Ko lo kai niet krokant doordat het in de saus geleverd wordt. Eenvoudig op te lossen door de saus los bij te leveren. Leuk dat je sushi en Chinees eten kunt bestellen. Kwaliteit is goed.

Henk de Bruijn
9 maart 2022

Netjes op tijd en weer erg lekker.

Loretta
6 maart 2022

Heerlijke maaltijden, warm bezorgd, wel 20 minuten later dan gewenste bezorgtijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chris
6 maart 2022

top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jan
6 maart 2022

Lauwe kleffe loempia en 20 minuten te laat klaar. Dit ben ik niet van ze gewend.

Ja
5 maart 2022

Heerlijk en ruim voldoende

chris van de craats
4 maart 2022
S
4 maart 2022
Henk jan
1 maart 2022

Opnieuw een bewijs van kwaliteit. Ik bestel vaker!

chris
28 februari 2022

arigato

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

G. ten Pas
28 februari 2022
Ruben Nievaart
27 februari 2022
T.Visser
26 februari 2022

Heerlijk eten, jammer dat de groente steeds geofferd wordt gesneden. Lang wachten op de levering, jammer

R. Maijen
25 februari 2022

Onze eerste bestelling bij Tapasia Ede, wat een zeer goede en fijne ervaring, bestelling ging vlot en kon vroegtijdig en de bezorging was goed. Het eten was heerlijk en lekker warm, zelfs bij de tweede keer opscheppen was het nog heerlijk warm eten. In één woord fantastisch. Bedankt Team Tapasia, tot de volgende keer.

Vind het lastig, maar de pokebowl was koud, en smaakte ook niet lekker. Het zag er niet verzorgd en aantrekkelijk uit, de kip had ook geen avocado, en de zalm had bruine avocado, niet zoals wij van jullie gewend zijn.
25 februari 2022

Misschien meer met liefde bereiden.

Elburg
25 februari 2022

Bestelling is mooi op tijd bezorgd kwalteit was goed.

Casper de Rooij
24 februari 2022
Esh
23 februari 2022
Breun van Ruiswijk
22 februari 2022

Babi ketjap was erg droog en hard. Kip/kerrie weinig smaak, ben ik anders vewend. Bezorgtijd erg lang, maar zondag druk denk ik.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anoniem
20 februari 2022

Lekker eten en het werd snel bezorgd. Maar we hadden vroeg op de avond besteld. De meneer aan de telefoon zei dat dat scheelde in de bezorgtijd. Kan namelijk wel oplopen ivm drukte. Maar wat wil je? Het eten is erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Lvr
20 februari 2022

Wij bestellen wel vaker bij tapasia maar helaas waren we erg teleurgesteld deze keer! Voor meerdere personen Chinees besteld en er werd nog niet eens de helft geleverd, en ook nog eens bijna 3 kwartier te laat. De rest werd gelijk bezorgd na gebeld te hebben maar zelfs dat duurde nog te lang, dus een deel van t eten koud en veel te kleine porties, normaal kunnen we er zelfs 2 dagen van eten maar nu hadden we veel te weinig, half lege bakjes en dus niet voldoende. Erg jammer, al smaakte het gelukkig wel. Hopelijk is het de volgende keer beter!

C. Fisher
18 februari 2022

Eten was weer lekker en d bezorger vriendelijk en op tijd.

chrus
17 februari 2022

weer geweldig genoten kleinigheid waren cola vergeten kwamen ze na brengen met koepkek van het huis super service arigato

Carel Pegel
17 februari 2022

Top

Adriana de Jong
13 februari 2022

Jammer dat het niet meer bezorgd kon worden, maar het was weer heerlijk!!

Patricia
13 februari 2022

Heerlijk gegeten, stipt optijd bezorgd. Vriendelijk personeel. Niks op aan te merken. Ga zo door 👍

P.A.Numan
8 februari 2022

Het eten was prima, iedereen vond het lekker. Ook de bezorging was precies op tijd. Dit is voor herhaling vatbaar. Proficiat!

Leah
7 februari 2022

Er zat geen kroepoek bij de bezorging terwijl het wel bij het menu hoorde

Heikamp
6 februari 2022
Gert
6 februari 2022

Gewoon goed en lekker zoals we van Tapasia gewend zijn

Arnolt
6 februari 2022

Eten viel minder in de smaak, had met meer zorg bereid kunnen worden. Een bak was nagenoeg koud, terwijl de andere goed op temperatuur waren. Er ontbrak een deel van de bestelling. Omdat bezorgen niet mogelijk was deze afgehaald met 20 minuten extra tijd wachttijd op het bevestigde afhaaltijdstip.

Bert Eimers
30 januari 2022

Online de bestelling doorgegeven. Keurig op tijd werd de bestelling bezorgd. Kwaliteit van het eten is zeer goed. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Clara
29 januari 2022

Was weer heerlijk

Eric
29 januari 2022

Minder smaak vol als dat we gewend zijn. Verder alles goed

Veenendaal
26 januari 2022

Het eten was snel klaar en bezorgt alleen de smaak vd babi pangang was een beetje flauw, voor de rest zijn we altijd zeer tevreden met de lekkere gerechten die worden bereid!

Sean Van den Burgh
24 januari 2022

Personeel was zeker vriendelijk. Eten was heerlijk en snel klaar

Anoniem
22 januari 2022

Heerlijk gegeten! Op tijd bezorgd, goed warm en elke keer weer een feest.

Renate
21 januari 2022

2 en 3 persoons menu besteld met verschillende extra's, heerlijk en voldoende. Op tijd geleverd en warm

Imane
19 januari 2022

Zeker een aanrader! Ik kreeg vandaag mijn bestelling en hier zat ham in de bami en nasi... toen ik hen een beetje gepikkeerd belde gaven ze aan dat dit standaard wordt gedaan, tenzij je als opmerking aangeeft geen vlees in de bami/nasi te willen. Netjes opgelost! Ze hebben direct bami en nasi laten brengen zonder ham. Ik voelde mij na dit telefoontje wel schuldig om mijn reactie.. top service en nogmaals bedankt!

Geurt
19 januari 2022

Zoals gebruikelijk: erg goed en keurig op tijd gebracht.

Ellie
19 januari 2022

Het was heerlijk!!!

Jack
16 januari 2022

Heerlijk eten, op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Imane
16 januari 2022

Heerlijk eten en op tijd geleverd. Alles was netjes verpakt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Roel
16 januari 2022

Nog nooit zo slecht gegeten Allebei doodziek geworden ervan en boven de wc gehangen

Anneke
15 januari 2022

Heerlijk gegeten en ruim voldoende! Nette bezorging.

Jan Hulsbeek
15 januari 2022

Eten smaakte goed behalve de mini loempia’s. Deze waren zacht en smaakte niet. Eten om 17.36 uur besteld en om 19.15 uur bezorgd. Dit had ik liever van te voren geweten.

Jhvw
12 januari 2022

Heerlijke gerechten, smaakvol bereid met verse ingredienten!

Pater
11 januari 2022

Ik had per ongeluk de verkeerde bezorgtijd ingevuld maar na 1 telefoontje werd dit opgelost. Het eten kwam op de afgesproken tijd en was heerlijk!

Martin Willemsen
9 januari 2022

Het was zoals altijd weer heerlijk Dank je wel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cees
9 januari 2022

Was weer lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Smink
7 januari 2022

Het was weer genieten van het eten.

Van de Kamp
7 januari 2022

Super lekker en meer dan genoeg 👍

Henk de Bruijn
7 januari 2022
Sandra
5 januari 2022

Heerlijke verse gerechten met knapperige groenten! Ook snelle bezorging. Onze complimenten!

Perry Laan
5 januari 2022

Eten was nog goed heet toen het gebracht werd, en keurig op tijd bezorgd.

Veenendaal
4 januari 2022
Nynke
2 januari 2021

Wij zijn heel tevreden over Tap Asia maar vanavond ging het mis de bezorging was een half uur te laat. We zullen maar denken het kwam door de drukte van nieuwjaarsdag.

Martin Willemsen
31 december 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk

chris
30 december 2021

was weer super en al vast de beste wensen voor 2022

Wilma
30 december 2021

Het moge duidelijk zijn dat Tapasia ondanks de zoveelste lockdown toch nog kwaliteit levert, een grote pluim verdient! Bij deze!

Bakker
29 december 2021

Heerlijk eten!

Janny
28 december 2021

Niet voor herhaling

Martin
27 december 2021

men was wat vergeten maar werd snel nagebracht , eten was vers en smakelijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Cor Fisher
26 december 2021

Eten smaakt altijd lekker en vers. De bezorging was ook weer pecies op tijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anja Sparnaay
26 december 2021

Het was weer heel lkkr zo als altijd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Heikamp
26 december 2021
Teijgeman
26 december 2021
Gerard
25 december 2021

Heerlijk kerstmenu gegeten met familie.

Cobie Van Duinkerken-Jansen
25 december 2021
Maarten van der Vloed
24 december 2021

Dachten goed met me mee!

Astrid
24 december 2021

Er was helaas iets niet goed gegaan met onze bestelling maar na een telefoontje werd het zsm bezorgd. Het smaakte gelukkig allemaal weer prima!

smit
24 december 2021
Chris
24 december 2021

Het eten smaakt goed! Ziet er goed uit netjes verpakt en mooi op tijd. Ga zo door

Anita van Meerveld
23 december 2021

Heerlijk gegeten 👌

Cornel
23 december 2021

Keurig op tijd, goede temperatuur en heerlijk op smaak. Topper!

Josje van Montfort-Erens
23 december 2021

heel Smakelijk , hebben met 8 pers.uitgebreid genoten. Zou het wel prettig gevonden hebben,als er een reguliere overzichtsrekening bij bezorging was. Kan op computer kijken maar een fysieke rek/overz. m.i. aangenaam. dank.

Linda
19 december 2021

Bezorging netjes volgens gewenste tijd. Chinese tomatensoep was heerlijk. Daarnaast hadden we allebei een grote loempia met saté. De loempia was rijkelijk gevuld, lekker. Helaas zat er nauwelijks saté saus bij de kipspiesjes, terwijl we juist allebei dit gerecht kiezen, omdat er eerder wel een goede hoeveelheid saus bij zat. Jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marion Hazeleger
19 december 2021
Nico bon
18 december 2021

Helaas de nasi was meer witte rijst en tomatensoep was met veel bindmiddel en te pittig . Niet zo goed als vorige keren erg jammer

Pauline
17 december 2021

Duurde erg lang voor het er was (anderhalf uur) maar was wel erg lekker.

Dipak Oostra
17 december 2021

Altijd lekker, vriendelijk personeel, een echte aanrader

R.Baas
15 december 2021

Nog heerlijk warm, goede kwaliteit en op tijd gebracht. Bezorging s kosten 3 euro, wel wat hoog, hoop dat dit ook naar de bezorgers gaat, naast fooi.

van Kempen
14 december 2021

Het viel ons wat tegen. Het eten was niet echt warm en o.a. de zoet zure komkommers waren echt niet vers. Toen we bericht kregen dat de bestelling onderweg was duurde het zeker nog een half uur.

Zitwelsnor
11 december 2021

Prima Chinees/Japans eten zowel kwalitatief als de smaak; en tegenwoordig ook de bezorging (is vlot en netjes)

Zuidland
11 december 2021

Erg lekker gegeten, ik wil niet zeuren maar iets warmer was nog lekkerder geweest.

Koos van Wijk
10 december 2021
matthijs
10 december 2021
B wessels
10 december 2021

Was weer heerlijk ! Aardige bezorger en snelle levering !

Alex
9 december 2021

Toppie

Storteboom
8 december 2021

Eten was niet warm.

Vincent
6 december 2021

Vanwege een incomplete bezorging gelijk gebeld met Tapasia en werd dit goed en snel opgelost. Alsnog heerlijk gegeten 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Jack
5 december 2021

Zoals altijd; goede kwaliteit en op tijd geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Egbert
5 december 2021

Op het juiste moment een uitstekende maaltijd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Erik Jansen
4 december 2021

Prima smaak en prijs

Evert van den Brink
4 december 2021
Van den Hoorn
3 december 2021

Wij hebben heel vaak bij jullie besteld naar volle tevredenheid. Maar deze keer was de bestelling 40 min te laat en het eten was afgekoeld waardoor het niet zo heel lekker was.

Arjen
2 december 2021

Vriendelijk personeel en niet onbelangrijk; altijd héérlijk eten!

Anneke
1 december 2021

Netjes op tijd geleverd ! Alleen de cassave was vergeten en die werd netjes nageleverd ! Top

Francis
30 november 2021

Heerlijk gegeten,komen zeker terug. Bezorging uitstekend

Douglas-hout.nl B.v.
30 november 2021

20 minuten te laat maar wel erg lekker.

Natasja
28 november 2021

Het eten was erg laat en het was niet warm

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

vd Brink
28 november 2021
Gert
28 november 2021

Minpunten: bezorging bleek na betaling alsnog niet mogelijk. Eten, de nasi en bami worden minder gevuld, magere inhoud.

Bert Kas
27 november 2021

keuzemenu 6 personen, heerlijk. vulling bakjes wisselend, mihoen 80% minder gevuld als bami en nasi, kip zwarte bonensaus maar half vol. verder goede vulling bajes

Ab
27 november 2021

Altijd supergoed en lekker. 1 puntje van kritiek; het dessert zat samen met de warme gerechten oftewel warme toetjes.

Henk de Bruijn
24 november 2021

Heerlijk gegeten.

Alexandra
23 november 2021

Heerlijk eten, goede kwaliteit, zeker een aanrader. Eten werd wat later bezorgd maar kwam goed warm aan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Charles
21 november 2021

Super kwaliteit

E Fehres
20 november 2021

Gewoon goed, en erg LEKKER

Adams
20 november 2021
Gabriël
20 november 2021

Prima gegeten, alleen de Mihoen Singapore was iets te droog en plakkerig. De kipstokjes hadden ook iets meer mals gemogen.

S. Schot
19 november 2021

Er zat truffelsaus over de sushi. Iets wat niet op de site vermeld stond en wij niet lusten. Heel zonde. Ook zag het geheel er rommelig uit, maar dat kan ook door de bezorging komen. Helaas!

John van Schoonhoven
19 november 2021

Bestel elke week wel een keer bij tapasia echt fantastisch eten maar deze keer was de wantan soep niet helder tjaptjoi alleen maar taugé chasieuw slecht gemarineerd en niet krokant enzovoort of jullie hebben op dit moment een andere kok of veel te druk in de keuken wat soms ten kosten gaat van de kwaliteit hoop volgende keer dat het goed komt, kom het zelf wel afhalen en om het toe te lichten jullie zijn één van de beste probeer dat zo te houden echt jammer deze keer met vriendelijke groet John

Martijn
19 november 2021

Eten was lekker en nog goed warm. Bezorger keurig op tijd, conform beloofde bezorgtijd. Oftewel, kwaliteit zoals je het wilt!

Martien van Veldhuizen
19 november 2021

Snelle bezorging ,alles goed verpakt en smaakte heerlijk . Leuke jongen die het bezorgde

Joho
19 november 2021

Lekker eten~

Kim
17 november 2021
Arja Span
14 november 2021

Van de bestelde gerechten waren er 3 zo koud, dat ik ze heb moeten opwarmen in de magnetron. De pindasaus was geen echte pindasaus, ik heb er pindakaas bij moeten doen om het op smaak te brengen. Naast de 3 gerechten waren ook de dumplings niet echt warm, maar dat ging nog. Cha siu bevatte volgens mij teveel vetsin. Al met al viel het tegen. We hebben deze maaltijd al heel vaak met veel smaak gegeten, nu hadden we bezoek en het viel me echt tegen.

Elly
12 november 2021

De laatste 2 keren vind ik het lang duren tussen het plaatsen van de bestelling en de bezorging. Ipv babi pangang en een fou yong hai, kregen wij 2 x babi pangang en geen fou yong hai. Jammer, het had ook niet veel zin om te bellen, omdat de foe yong hai dan pas zou komen terwijl het eten al op was.

R J Kraaij
6 november 2021
Albert
6 november 2021

Top!!! Lekker eten

Meester
5 november 2021

De babi Pangang was vrij zout. De rest was heerlijk.

Joop netzke
3 november 2021

Was de eerste keer dat we bij hun besteld hebben, de kip Loempia,s waren de lekkerste die we ooit hebben gehad in Ede.

S. v.d. H.
31 oktober 2021

Bestel hier regelmatig en de smaak en kwaliteit is altijd goed, elke keer weer genieten.

Erik
30 oktober 2021
Cobie Van Duinkerken-Jansen
29 oktober 2021
Piet
29 oktober 2021

wederom op tijd geleverd en uitstekende kwaliteit gerechten. Opnieuw een werkelijke verwennerij om thuis te laten bezorgen.

Nina
28 oktober 2021

Eten was weer heerlijk, love it!

Jolanda
27 oktober 2021

Wij hebben hier verschillende keren besteld de laatste weken. Het eten komt warm aan, wordt netjes op tijd bezorgd en is erg lekker. Wij blijven hier bestellen, voor ons geen Chinees meer maar Tapasia !!

Truus heere
27 oktober 2021

Helaas was de bami koud maar die konden wij opwarmen de rest was gelukkig wel warm.

Gert Brussen BSc
23 oktober 2021

Bestelling stond op de afgesproken tijd klaar en was nog lekker warm. Heerlijk gegeten voor een mooie prijs.

Henk
22 oktober 2021

Top

Van Ruiswijk
21 oktober 2021

Bezorgd op de aangegeven tijd, alles in orde, opmerking bij bestelling werd in acht genomen. Prima!

Veenendaal
19 oktober 2021

Uitstekend eten met makkelijke bestelling en snelle vriendelijke bezorging.

Grootheest
19 oktober 2021
Suxin
17 oktober 2021

i really enjoyed the food and also the preparation was very fast! only that delivery was not possible and we have to collect it ourselves. apart from that we enjoyed the food!

Lars
16 oktober 2021

Al eerder besteld en heerlijk gegeten. Deze keer was het eten koud. Niet lauw, maar gewoon koud. Zonde wat over het algemeen is het heerlijk eten!

Ruben Polman
15 oktober 2021

Wat leuk een extra verrassing omdat ik jarig was. Bedankt! Het was erg lekker.

Nico Bon
14 oktober 2021

Het was weer heerlijk Wel jammer dat het niet zo warm was

Andre
14 oktober 2021

Was weer smullen, op tijd geleverd en meer dan genoeg.

Allard
13 oktober 2021

Geweldig, eten was er snel en zeer smakelijk

Cor
12 oktober 2021

Ik had gevraagd om het eten om 17.45 uur te komen bezorgen. Bezorger stond om 17.20 uur al voor de deur. Had bijna voor een dichte deur gestaan.

Kevin
11 oktober 2021

Eten was snel klaar om op te halen, maar vooral zoals altijd weer lekker en vers. Vooral de Cha Siu heerlijk.

van Wijk
10 oktober 2021

Prima, zoals altijd.

Elly Haalboom
8 oktober 2021

Wij zijn altijd zeer tevreden over Tapasia, de bestelling is er altijd super snel. Wat ons wel opvalt is dat de smaak van de gerechten wisselend is. De ene keer is het erg lekker en smakelijk en goed warm. De andere keer is het minder van smaak en valt het tegen. Wij bestellen zeer regelmatig bij Tapasia.

J
6 oktober 2021
Wessels
5 oktober 2021

Was weer lekker en volgens afgesproken tijd bezorgd !

matthijs
5 oktober 2021
Theo janse
3 oktober 2021

Poke bowl aangelengd met mayonaise ipv sojasaus, wat losse doperwten uit blik, geen volle bak cha sieuw, maar aangevuld met babipangang, nasi moet je ook de groeten zoeken als ook het vlees, is meer witte rijst met paar stukjes prei. Kwaliteit is hard achteruit gegaan. Prijs is omhoog gegaan. Voor ons geen tapasia meer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

matthijs
3 oktober 2021
chris
3 oktober 2021
Pelle van Nieuwkerk
3 oktober 2021

2 personen menu besteld. Precies op tijd klaar om op te halen. Opzich lekker eten, alhoewel het op een bepaalde wijze een bepaalde smaak overheersde. Voor 2 grote eters mogelijk nét aan de kleine kant. Maar in het algemeen lekker gegeten en we zullen nog eens een keer hier bestellen!

Anneke
3 oktober 2021

Heerlijk eten, prima bezorging

Nauta
1 oktober 2021

Zie mijn mail aan jullie.

Joke
26 september 2021

Weer prima voor elkaar. Alleen kroepoek was taai.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Clara
26 september 2021

Was zoals altijd weer erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

koosvanwijk
25 september 2021
Elly Haalboom
23 september 2021

Fijne duidelijke nieuwe bestelsite. Het eten was goed warm, smakelijk en zeer verzorgd. Complimenten!

D. de Greeff
22 september 2021

Altijd lekker en goede porties!

Jan
20 september 2021
Tineke
20 september 2021

Wij bestellen wel vaker maar nu was het niet warm bij aankomst en zat er veel vet aan het vlees. Jammer. Bezorging was oprijd netjes en vriendelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Marijke
13 september 2021

Prima eten; we bestellen graag en gaan er vaak eten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Bas Goede
12 september 2021

De Pokebowl was rijk gevuld en perfect van smaak. Het warme eten, Babi Pangang was echt warm. Echt perfect. En precies op tijd geleverd door een aardige en nette bezorger. Vijf sterren voor deze prima ervaring.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Martijn
9 september 2021

Wat een smaaksensatie... er was iets vergeten maar na een belletje werd dit geleverd met een cadeautje....chapo

Bijsterveld
8 september 2021

Zoals altijd hartstikke goed

J. van Wijk
5 september 2021

Bestelling uitstekend en op tijd verzorgd. Goede kwaliteit.

Albert
4 september 2021

Top goed eten en snelle bezorging

Moedt
2 september 2021

Lekker

Kor
1 september 2021
Eric Welling
30 augustus 2021

Rundvlees bij het gerecht bestond voornamelijk uit vet, dat hebben we eigenlijk zo in de vuilnisbak gegooid. Verder waren de overige gerechten heerlijk.

Ad zwirs
29 augustus 2021

Eten was niet warm Rund was taai Varkensvlees erg hard gebakken

Zitwelsnor
27 augustus 2021

Vooral het 2pers. Combinatie menu vind ik uitstekend ,En de bezorgers zijn correct en vlot

Lars
27 augustus 2021

Heerlijk eten. Mooie porties en heel smaakvol!

Arjan van de Weerd
26 augustus 2021

Het combinatiemenu was erg lekker. Het was wel extreem zout, naar ik vermoed de Foeyonghai.

Jolanda Heebink
25 augustus 2021

Weer heerlijk eten. Ons hele gezin vind het zalig

Johobear
25 augustus 2021

Goed service!! Lekkere eten~

Maaike van de Bunt
24 augustus 2021

In 1 woord: Heerlijk !!

Clara
24 augustus 2021

Was weer heerlijk

Theo
22 augustus 2021

Heerlijk thuis Sushi gegeten; Je wordt goed op de hoogte gehouden van het bezorgtijdsstip.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Pieter
21 augustus 2021

Wederom top! Heerlijke gerechten en op tijd bezorgd. Een aanrader!

Henk de Bruijn
20 augustus 2021
Joep
18 augustus 2021

Heerlijke sushi en vriendelijke organisatie

Henk en Petra
16 augustus 2021

Ik heb nog nooit zo een heerlijke loempia gegeten.....Ik neem meestal sushi maar die waren de vorige keer iets minder als dat ik gewend ben ....Voor de rest de babi pangang heerlijk en de chinese tomatensoep ook heerlijk...Dank jullie wel en volgende keer ga ik gewoon weer voor de sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Annelies
15 augustus 2021

De sushi van Tapasia is wat ons betreft ongeëvenaard. Voor ons als niet-vlees eters veel keus en altijd weer heerlijk klaargemaakt. We bestellen regelmatig, niet goedkoop, maar het geld zeker waard.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chris
15 augustus 2021
Joke
15 augustus 2021

Heerlijk eten. De 1,2,3 persoonsmenu's zijn onze favoriet omdat je dan verschillende gerechtjes kan kiezen.

Jolanda Meeuwsen
14 augustus 2021

Zoals altijd was het weer heerlijk. Deze keer afgehaald voor thuis, was ook thuis een feestje, maar we komen snel weer bij jullie aan tafel, tot gauw!

J. van Wijk
14 augustus 2021

Alles goed verzorgd.

Haan
12 augustus 2021

Op aangegeven bezorgtijd bezorgd. Lekker eten en nog goed warm bij aankomst.

Visser
12 augustus 2021
Henk de Bruijn
11 augustus 2021

Smaakte weer prima.😋

Niels
8 augustus 2021

Altijd goed, en eten er altijd met plezier, of halen er graag af en nu laten bezorgen. Zeer tevreden en super service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

chris
8 augustus 2021
Eekhout
8 augustus 2021

Voor de eerste keer via hun eigen app besteld. Makkelijk in gebruik en ziet er mooi uit! Eten is altijd goed, ruime porties en vers, (pokebowl en combimenu). Bezorging was er zelfs wat sneller dan de verwachtte tijd! Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Judith
7 augustus 2021

Lekker eten. Precies op tijd bezorgd. Alleen we hebben wel bezorgkosten betaald terwijl we bewust via de website hebben besteld. (En niet via thuisbezorgd app) Volgens de folder die bij de bestelling zit is het bezorgen dan gratis.

S. v. d. H.
5 augustus 2021

Kom al jaren met enige regelmaat bij Tapasia, het eten is geweldig, de service perfect. Kortom, ik zal zeker terug blijven komen.

Sigrid
4 augustus 2021

Perfect, zowel de bestelde gerechten als de bezorging!

A
4 augustus 2021

Sinds het begin van de corona crisis regelmatig bij Tapasia besteld. Altijd tevreden. Vandaag een beetje teleurstellend. Loempia's anders gevuld, minder lekker. Het hierbij bestelde mihoen gerecht met bief was droog, vlees totaal doorbakken (eigelijk overleden voor de 2de keer) jammer, een gemiste kans om je als restaurant te onderscheiden

Jolanda Heebink
4 augustus 2021

Prima eten, was erg lekker en goed warm

chris
1 augustus 2021

zo lekker top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Joke
1 augustus 2021

Jammer dat je nu als vaste zaterdagklant na anderhalf jaar bezorgkosten moet betalen en fooi moet invoeren geef liever de persoon die komt wat. Vandaag wel hele zachte loempiaatjes. Jammer. Verder alles prima.

John
1 augustus 2021

Bezorging veel te laat en kwaliteit niet wat het normaal is. Ik hoop dat dit een incident is want normaal is het altijd goed.

Marianne
30 juli 2021
Van den Berg
30 juli 2021

Helaas al 2x geen volledige en/of verkeerde bestelling gehad. Eerste keer bijzonder goed opgelost, vandaag geen eens n sorry. Jammer, kwaliteit is best goed, alhoewel de loempia voor de 2e keer wat verbrand was. Misschien omdat aandacht weer meer gaat naar restaurant nu ze weer open zijn? Wil ze graag nog n x n kans geven.

chris
29 juli 2021

geweldig plaats binnenkort weer een bestellingv😁

Willem
29 juli 2021

Vlotte, vriendelijke bezorging, en goed en lekker eten voor redelijke prijzen !

Jeannette van Roekel
29 juli 2021

Het was weer heerlijk, lekker warm, goed en netjes. Niks aan toe te voegen. Super voor elkaar.